Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Tι πρέπει να κάνεις για να αποφύγεις τα βαμπίρια από τη ζωή σου!!!

Οκ αλλιώς ήθελα να το διατυπώσω αλλά μου κάνει και το βαμπίρ! Γιατί βαμπίρια είναι, σου ρουφάνε το αίμα μέχρι τελικής πτώσης! Και θα μου πείς εσύ φίλη αναγνώστρια ποιός είναι τελικά το βαμπίρ; Μη κάνεις ότι δε ξέρεις ! Σίγουρα είχες και εσύ σχέση με ένα βαμπίρ! Τον γνωρίζεις, νιώθεις ότι είναι ο τέλειος άντρας ότι επιτέλους βρήκες αυτό που έψαχνες και μετά απο λίγο καιρό ΜΑΠΑ το καρπούζι!Σου έχω τη λύση ! 6 μόνο μαθηματάκια μόνο για να μήν πέφτεις πάνω σε βαμπιράκια αλλά σε ANTΡΕΣ!!!!!

Με δυο λόγια, το λάθος που κάνουμε στην αναζήτηση του άντρα των ονείρων μας είναι ότι βλέπουμε και τον εαυτό μας όπως τον ονειρευόμαστε και όχι όπως είναι στην πραγματικότητα - αν είσαι κοντή, μισείς τα σπορ, αλλά ονειρεύεσαι μπασκετμπολίστα, την έβαψες.

Μάθημα 1ο: Πιάσε ένα δυο κολλητούς σου που ξέρεις ότι δεν μασάνε τα λόγια τους και ζήτησέ τους να σου απαριθμήσουν όλα τα ελαττώματα, τις ψευδαισθήσεις, τις βλακείες και τις γκάφες σου. Ποια παριστάνεις ότι είσαι και ποια είσαι στ' αλήθεια. Ποια νομίζεις ότι νομίζουν οι άλλοι ότι είσαι και ποια νομίζουν αυτοί ότι είσαι. Ζήτησέ τους να σου πουν γιατί οι προηγούμενες σχέσεις σου σε πλήγωσαν και ποια ήταν τα δικά σου λάθη.

Μάθημα 2ο: Χώνεψε όσα άκουσες και αγάπησε τον εαυτό σου όπως είναι και όχι όπως θα ήθελες να είναι. Αν δεν αγαπήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου, δεν θα σε αγαπήσει κανείς.

Μάθημα 3ο: Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι οι άντρες μπορεί να κοιτάνε, να κυνηγάνε και να φαντασιώνουν τις ωραίες, τις δυναμικές, τις διάσημες, τις πλούσιες -άλλωστε κι εσύ αυτό κάνεις και την πατάς πάντα-, αλλά αγαπάνε μόνο τις αυθεντικές, αυτές που ντύνονται, μιλάνε και συμπεριφέρονται όπως ο πραγματικός τους εαυτός.

Μάθημα 4ο: Κοίτα τον εαυτό σου καλά στον καθρέφτη. Ό,τι δεν σου αρέσει φτιάξ' το, ό,τι σου αρέσει ανάδειξέ το. Έπειτα, με το κεφάλι ψηλά και με πίστη ότι κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί το άλλο σου μισό, βγες και ψάξε να το βρεις. Χωρίς άγχος, χωρίς dead lines - π.χ., μέχρι τα 35 πρέπει να έχω παντρευτεί και να κάνω οικογένεια. Εδώ δεν μιλάμε για επαγγελματικό project, αλλά για τη ζωή σου.

Μάθημα 5ο: Πήγαινε σε μέρη που αρέσουν σ' εσένα, ασχολήσου με πράγματα που διασκεδάζουν εσένα, κάνε παρέα με ανθρώπους που αρέσουν σ' εσένα και έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μόνο έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να πέσεις πάνω σ' αυτόν που ψάχνεις, ενώ ταυτόχρονα θα περνάς και καλά.

Μάθημα 6ο: Να είσαι πάντα έτοιμη! Ο άντρας που ψάχνεις μπορεί αυτήν τη στιγμή να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ που κατευθύνεσαι, επομένως φρόντισε να είσαι πάντα περιποιημένη και να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Κάνοντας αυτά τα μικρά πραγματάκια θα αποφύγεις και τα βαμπιράκια.... (έκανα και ποίημα)

Υπογραφή 
ntantin21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου